Nieuwsbrief
Nieuwsbrief Kees Bastiaans - Kunstschilder
Geďnteresseerden in de activiteiten rondom Kees Bastiaans kunnen ook via onze nieuwsbrief per e-mail hiervan op de hoogte worden gebracht.

Als u ook graag de nieuwsbrief per e-mail ontvangt dan kunt u zich hier aanmelden.
Nieuwsbrief 1
Lezing over Brabantse schilderkunst door Frank Lubbers

Na het ontwikkelen van de bijzondere overzichts-tentoonstelling in Mill/Uden en het presenteren van een waar kunstboek over de schilder (“Kees Bastiaans 1909-1986, Ontdekkingstocht door het atelier”), wil de Stichting u attenderen op een volgende activiteit.

Op 22 februari aanstaande zal directeur/conservator Frank Lubbers van het Museum De Wieger te Deurne een lezing verzorgen over de Brabantse schilderkunst in de 20e eeuw. Aangezien het Museum De Wieger zelf de beschikking heeft over een interessante collectie Brabantse schilderkunst zal hij dit doen aan de hand van werken, welke dit museum bezit. Op deze wijze proberen we een van de doelstellingen van de Stichting - de Brabantse schilderkunst meer onder de aandacht te brengen – gestalte te geven, zodat het werk van Kees Bastiaans in een breder perspectief gezien kan worden.

De lezing vindt plaats in het gemeentehuis van Mill, Kerkstraat 1, 5451 BM, Mill, op maandag 22 februari 2010 om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur kunt u het werk van Kees Bastiaans, wat in het gemeentehuis tentoongesteld is, bezichtigen. Het betreft werk uit de periode 1940-1960.
De avond zal worden afgesloten met een presentatie van een korte film welke recentelijk gemaakt is over Kees Bastiaans.

Heeft u belangstelling laat het ons even weten via tel. 0413-265209 of het contactformulier.
De toegang is gratis.

Mill, 12 februari 2010
Stichting Kees Bastiaans 100 jaar
Han Eygenraam, voorzitter

omhoog