Nieuwsbrief
Nieuwsbrief Kees Bastiaans - Kunstschilder
Geďnteresseerden in de activiteiten rondom Kees Bastiaans kunnen ook via onze nieuwsbrief per e-mail hiervan op de hoogte worden gebracht.

Als u ook graag de nieuwsbrief per e-mail ontvangt dan kunt u zich hier aanmelden.
Nieuwsbrief 3
Groepsexpositie te ’s-Hertogenbosch.

Van 14 april tot en met 19 mei 2013 is er een groepstentoonstelling onder de titel “Uit Domiens kunstbus” met schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerk en grafiek van een aantal gevestigde Brabantse kunstenaars, waaronder werken van Kees Bastiaans, als hommage aan Domien van Gent (1917-1979).

Domien van Gent was namens het Provinciaal Genootschap van Kunsten en Wetenschappen in de jaren 1950-1960 belast met het organiseren van tentoonstellingen van talentvolle jonge kunstenaars in de provincie Noord-Brabant.

De expositie vindt plaats in de ruimten van Art@deBoo aan de Oude Engelenseweg 9, 5222 AA, ’s-Hertogenbosch, geopend van dinsdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

De erven Bastiaans hebben hun volle medewerking verleend aan deze expositie, welke wordt georganiseerd door de stichting “Wederzijds-kunst in context” uit Den Bosch. De opening is op zondag 14 april om 15:00 uur.

Deze expositie is meer dan de moeite van het bekijken waard.

Stichting Erven Kees Bastiaans,
Bas Bastiaans, voorzitter.
Uden, maart 2013.
Nieuwsbrief-2

omhoog