Webwinkel Kees Bastiaans
Verjaardagskalender, kunstboek, DVD
De webwinkel is een van de initiatieven om het leven en het werk van Kees Bastiaans onder de aandacht te brengen. Inmiddels hebben we een aantal artikelen uitgegeven die wij u exclusief via onze webwinkel aanbieden.
Verjaardagskalender Kees Bastiaans
Een prachtige kalender in A4-formaat met twaalf kleurige werken van Kees Bastiaans. Een prachtige kalender om op te hangen of cadeau te doen.
meer hierover

"Kees Bastiaans 1909-1986 Ontdekkingstocht door het atelier"
In dit kunstboek treft u naast een beschrijving van de ontwikkeling van de kunstenaar een groot aantal werken aan die een goed beeld geven van zijn oeuvre.
meer hierover

DVD "Kees Bastiaans 100 jaar”
In deze documentaire, uitgebracht op DVD, vertellen Museumconservator Léon van Liebergen, zoon Jan Bastiaans, voormalige buurjongen Bennie Boffen en burgemeester Hans Verheijen, elk op hun eigen manier, over de kunstschilder te midden van zijn werk.
meer hierover

Catalogus "Kees Bastiaans - Het leven was mooi"
Catalogus van de overzichtstentoonstelling van werk van de kunstschilder Kees Bastiaans in museum Jan Heestershuis te Schijndel. De catalogus bevat afbeeldingen alle 60 werken die van 10 juli tot en met 2 oktober 2016 op de expositie te zien waren. De werken geven representatief beeld van de diverse perioden en stijlen van de schilder Kees Bastiaans.
meer hierover

Cadeau
Bij de aankoop van een kunstkalender en/of kunstboek krijgt u de dvd “Kees Bastiaans 100 jaar” cadeau. Deze zal dan bij de bestelling worden gevoegd.

Bestelformulier: